Catering - Bijzonder Lekker Eten!

Gepubliceerd okt. 16, 21
6 min read

Catering Wassenaar

Het diner werd gehouden in de boerderij waar normaliter de paarden en wagens stonden (Cateraar & Kok thuis). Vanzelfsprekend waren er helemaal geen kook faciliteiten in de boerderij aanwezig. En dat is voor een diner aan tafel voor 50 gasten toch wel echt noodzakelijk. Wij hebben dan ook de hele schuur voorzien van tafels en stoelen welke wij mooi opdekten met wit linnen.

cateraar & Kok ThuisKwaliteit Catering Op Locatie Geleverd

De keuken werd opgebouwd in de stallen waar anders de paarden stonden. Catering, kok aan huis, feest, diner. Een complete pop-up keuken voorzien van vriezer, koelkast, groot gasfornuis, oven en vele meters tafels om borden op uit te kunnen zetten. Het werd voor het bruidspaar een dag om nooit te vergeten. Maar voor ons was het ook een unieke locatie om een diner te mogen verzorgen.

Voor ons ook altijd weer bijzonder om te mogen doen. Kok aan huis spelen voor de bachelor en zijn of haar vrienden. Wij worden vooral veel gevraagd om te koken tijdens vrijgezellenfeesten van dames (Kok-aan-huis - Koken-aan-huis en Event catering). Dit omdat hoe je het ook went of keert als de groep wat groter is, er altijd wel iemand zwanger is of net bevallen is.

Een kok aan huis biedt dan uitkomst. Maar ook voor ons is het koken tijdens een vrijgezellenfeest ook altijd weer een feest. Want er gebeuren vaaks vele sfeer verhogende dingen. Hier kunnen wij ook een rol in spelen door de vrijgezel een speciale rol toe te delen. Zo wordt de bachelor soms ingezet in de bediening.

Kok Aan Huis

Maar ook voor mannen koken wij soms tijdens vrijgezellenfeesten. Maar de mannen kiezen veelal voor een vrijgezellenfeest een locatie die niet aan huis is. Zo hebben wij al een paar keer een barbecue mogen verzorgen tijdens een hele mooie avondvaart over de Friese meren. Maar ook hebben wij onze Big Green Egg barbecue al een keer mogen uitpakken op een verlaten strand.

Om u enig inzicht te geven bij voor wat voor gelegenheden wij hebben gekookt hebben wij onderstaand een speciale rubriek aangemaakt. Cateraar. Kok aan huis thuiskok tijdens familiediner In de meeste gevallen dat wij aan huis koken is dat in familiekring. Een diner wat mij heel erg bijgebleven is, is die waarbij de kinderen hun moeder verrasten met een kok aan huis.

Hier vierden ze overigens alle verjaardagen van mevrouw. Maar door de komst van achterkleinkinderen was dat nu even niet passend bij de situatie. Vandaar dat de kinderen een kok aan huis hadden geregeld die een mooi diner kwam koken. Hetgeen in veel gevallen gebeurt is dat onze komst geheim blijft.

Mevrouw werd dan ook op een zeer aangename wijze verrast door onze aanwezigheid. Er werd een heerlijk diner geserveerd waarbij iedereen die haar dierbaar was aanwezig was. En ook wij genieten daarvan. Catering aan huis Daar wij ooit gestart zijn als eenmanszaak met de bedoeling alleen maar kleine intieme diners te verzorgen was meegroeien met de vraag van het bedrijfsleven en de particulier een must.

Contact

We voelden ons nooit echt cateraar. Na een aanvraag van een kennis om de catering bij hem thuis te regelen was ik om. Catering aan huis is sindsdien een nieuwe tak binnen ons bedrijf wat we met veel plezier en liefde voor het horeca vak uitoefenen. Want ook ook binnen de catering is het absoluut mogelijk om mensen op een hoog niveau te verwennen en in de watten te leggen.

Werken met producten waar we van houden, liefst uit de regio en deze omtoveren tot eetbare kunstwerken waar je als klant blij van wordt. Kok aan huis thuiskok tijdens zakendiners (Ready To Eat maaltijden - NJ-Cook4You Catering). Steeds meer koken wij diners aan huis voor de zakelijke markt. Het gaat dan in veel gevallen om bestuurders of het MT van bedrijven.

In restaurants worden ze veelal toch gestoord hetzij door andere gasten maar ook door bediening van het betreffende restaurant - https://bedrijfsuitjes.powercall.nl/page/thuiskok-den-haag-KdLJDVc_SvtO. Door te kiezen voor een thuisdiner is het mogelijk dat wij tussen de gangen door de ruimte verlaten. Bestuurders, werknemers en MT leden kunnen dan ongestoord vergaderen. Kok aan huis Klaas Culinair heeft de laatste jaren al vaak mogen koken tijdens vele bijzondere evenementen op locatie of aan huis.

cateraar & Kok Thuis Den HaagKok Aan Huis En Luxe Catering

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag, Nederland
+31615056880
Privacybeleid - NJ-Cook4You Catering

Toch weten wij dat een aantal gerechten zo gewaardeerd worden dat wij die vanwege hun populariteit veelvuldig terug laten komen tijdens thuisdiners. Om u in de gelegenheid te stellen om deze klassiekers zelf thuis te maken heeft kok aan huis Klaas Culinair de recepten van deze klassiekers onderstaand voor u uitgewerkt.

Chef Op Bestelling

Luxe Bbq Aan Huis - Bekijk Cateringnj-cook4you
Uw Chefkok Thuis - De Privékok Aan HuisCatering , Chef Kok Aan Huis - Op Locatie

Als de drop helemaal is opgelost giet u de dropdrank over in een metalen spuitbus die u kunt begassen met druk. Op een halve liter zijn twee koolzuurpatronen voldoende. Plaats nu de spuitbus welke onder druk staat in de koelkast zodat de gelatine in het drop haar werk kan doen.

Nu de big green egg aanzetten. Op een met olie besmeert metalen plaatje de pastinaken barbecueën gedurende 30 minuten op 180 graden. Wel regelmatig kijken en omdraaien want ze mogen niet vast komen te zitten aan het metalen plaatje. De geur van de big green egg zit nu in de pastinaak.

Circa 20 minuten op 150 graden, tot deze mooi zacht is aan de binnenkant Nu de stukken pastinaak door het aardappelzetmeel halen en frituren om een licht bruine kleur te geven. Dit nogmaals herhalen. Catering Den Haag. Nu in een pan met antiaanbaklaag de inktvisinkt met water opwarmen (Cateraar & Kok aan huis). Hier de pastinaken in glaceren tot ze rondom mooi zwart zijn.Alle botjes moeten worden verwijderd. Net als het vel. Snijd de appel (ontdaan van klokhuis) in fijne blokjes. Meng nu de makreelfilet met de appel, voeg hier 10% crème fraiche aan toe en zout naar smaak. Meng dit geheel goed door elkaar. Maak met behulp van een steker 8 goed aangestampte tartaartjes.

Catering, Kok Aan Huis, Feest, Diner

Breng het geheel aan de kook en laat 12 minuten zacht doorkoken zodat de doperwten gaar worden. Pureer de massa in een blender en breng het geheel op smaak met zout. Haal als laatste de massa door een zeef om het pulp te verwijderen. De soep wordt klassiek gegeten met een vulling van gerookte paling.

Na 20 minuten de verkregen zoete bouillon door een zeef halen. De bouillon die nu verkregen is, is zeer geschikt om stoofperen in te stoven. Zelf vind ik het altijd mooi om de stoofperen te schillen en met een appelboor van het klokhuis te ontdoen. Wel altijd het steeltje laten zitten.

Catering, Kok Aan Huis, Feest, DinerKok Aan Huis Nodig? De Beste Koks Vindt U Hier!

Voeg hier zout en peper aan toe naar smaak, en meng het geheel goed met een staafmixer. Het nu verkregen mengsel (liason) kan in de schelpjes worden gegoten. Doe dit niet te hoog, want het eiermengsel komt in de oven altijd enkele millimeters omhoog. Bak nu de gevulde schelpjes af in een van te voren opgewarmde oven op 180 graden.

Kook nu de aardappelen in circa 20 minuten langzaam gaar in de gezouten bouillon. Na 20 minuten de aardappelen in een blender fijn pureren en door een bolzeef drukken. Zo weet je zeker dat de soep glad is. Nu ook de bouillon door de zeef wrijven. Nu kan de soep afgemaakt worden.

Navigation

Home

Latest Posts

Catering & Kookstudio

Published Nov 23, 21
1 min read

Walking Dinner

Published Nov 12, 21
6 min read

Stretchtent Huren Prijs

Published Nov 10, 21
7 min read